Om os

Maskintorvet er skabt af danske maskinhandlere for at gøre det så enkelt og effektivt som muligt for vores kunder at finde brugte maskiner og redskaber.

Vi har ønsket en hjemmeside, der er overskuelig og nem at søge i. Som bruger kan du med få klik finde et stort udvalg af lige netop det, du søger, illustreret med både fotos, video og alle de relevante specifikationer. Samtidig kan du direkte kontakte maskinhandleren og den aktuelle sælger for at få yderligere oplysninger.

Alle tilbud på maskintorvet er maskiner og redskaber, der lige nu er til salg hos de danske maskinhandlere. Tilbuddene vises på enkle og klare sider, uden nogen forstyrrende elementer – igen for at gøre søgningen overskuelig.

Maskintorvet er resultat af et årelangt arbejde i et udvalg under Dansk Maskinhandlerforening. I praksis er hjemmesiden skabt i tæt samarbejde med LandbrugsMedierne og den internationale salgsplatform Mascus, der viste sig at kunne levere den bedste, hurtigste og mest enkle løsning.

Ud over de aktuelle tilbud kan du på hjemmesiden finde tekniknyheder, meddelelser fra maskinhandlere, fabrikanter og importører samt kontaktoplysninger på de deltagende forhandlere.

Maskintorvet ledes af en styregruppe, bestående af:

Maskinhandler Lars Møller Andersen, fra Møller Andersen ApS Sakskøbing (formand)

Maskinhandler John Petersen P.N Maskiner A/S Troldkær

Maskinhandler Jens Hansen TBS Maskinpower ApS Brørup

Maskinhandler Søren Holst Sørensen, Brdr. Holst Sørensen A/S Obbekær

Maskinhandler Allan Andersen, fra Frøslev Maskinforretning

Salgschef Jørgen Christensen, fra Mejlby & Vilsgaard A/S

Direktør Klaus Nissen, Dansk Maskinhandlerforening

Konsulent Per Hedetoft, Dansk Maskinhandlerforening

For yderligere oplysninger, kontakt:

Brian Tange, bta@maskintorvet.dk

Klaus Nissen, klaus@danskmaskinhandel.dk